MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurt Seyit ve Şura'da damga vuran sahne

Star TV'nin sevilen dizisi Kurt Seyit ve Şura'nın 4. bölümünde, gerilim dolu dakikalar bitmedi.

Nermin Bezmen'in aynı adlı romanı, gerçek bir aşk hikayesinden uyarlanan dizide Şura, Kurt Seyit'in ölüm fermanın imzalandığını bile bile aralarına bir ayrılığa daha izin vermedi. Kurt Seyit'le beraber olduğu sürece kendisini bekleyen tehlikelere rağmen, aşkını hayatının önüne koydu. Bir daha hiç ayrılmamak umuduyla Kurt Seyit'in doğup büyüdüğü topraklara, Kırım'a doğru yola çıktılar.

PETRO PEŞLERİNE DÜŞTÜ

Kendi hayatı ve ailesinin geleceği karşılığında en yakın arkadaşlarının hayatını ortaya koyan Petro, Kurt Seyit ve Celil'i öldürme görevini üstlenerek arkalarından Kırım'a doğru yola çıktı.Tehlikelerle başlayan yolculuk, her yeni durakta daha zorlaştı. Öte yandan Tatya, Celil'le aşklarını sonsuza kadar mühürleyecek hediyesini hayatı pahasına korumaya çalıştı.

Kurt Seyit yanında hayatının aşkı, kendisi için ailesini terk etmiş biricik sevgilisi ve can dostlarıyla Kırım'a geldi. Şura, yol boyunca büyüttüğü hayallerinin karşısında Kurt Seyit'in sözünü emir saydığı babasını ve ölesiye düşkün olduğu ailesini buldu.

KURT SEYİT ŞURA'YI YIKADI

Diziye damga vuran sahnelerden biri de, Kurt Seyit'in Şura'yı hamamda yıkadığı anlar oldu.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler