MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurt Seyit ve Şura'nın adı ve saati değişti

Son haftalarda reyting kaybeden Kurt Seyit ve Şura'da flaş değişiklikler yaşanıyor.

Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinde sürpriz değişiklikler yaşanıyor. Reyting kaybeden dizinin adı ve yayın saati değişti.

Büyük prodüksiyon maliyeti ve ünlü oyuncuların rol almasına rağmen reytinglerde istenilen seviyeyi yakalayamayan Kurt Seyit ve Şura'nın yayın saati ve ismi değişti. Yayınlandığı 6 bölümdür Rusya'da çekilen dizi, artık İstanbul'a taşındı. Kurt Seyit için eski İstanbul adeta yeniden kurulurken, dizinin hikayesinin Rusya'dan İstanbul'a gelmesiyle birlikte adı da değişti. Kurt Seyit ve Şura'nın artık İstanbul'daki olduğu ismiyle vurgulanıyor. Dizi bundan sonra Kurt Seyit ve Şura İstanbul adıyla yayınlanacak.

Star'da Salı akşamları saat 20:00'da başlayan dizi önümüzdeki haftadan itibaren artık yine Salı akşamı saat 21:30'da ekrana gelecek. Dizinin yayın saatinin değişmesinin reytinglere nasıl yansıyacağı ise önümüzdeki hafta belli olacak. Son zamanlarda reytingi düşen dizi geçen hafta Total'da 11. sırada yer bulabilirken, AB'de ise Küçük Ağa ve Seksenler'e geçilerek 4. sırada yer almıştı.
Kurt Seyit ve Şura yeni bölümüyle 29 Nisan Salı akşamı saat 21:30'da Star'da...


Keşfet

En Çok Aranan Haberler