MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurt Seyit ve Şura'ya 6 yeni oyuncu

Reytinglerdeki kötü gidişe dur demek isteyen Kurt Seyit ve Şura dizine 6 yeni oyuncu dahil oldu.

Kurt Seyit ve Şura dizisinin yeni bölümleri İstanbul'da geçecek. Kırım'dan İstanbul'a gelen Kurt Seyit ve Şura'nın hikayesinin anlatılacağı diziye dahil olan oyuncular, Kurt seyit ve Şura'nın İstanbul'daki komşularını canlandıracaklar.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde oynadığı Kurt Seyit ve Şura'nın kadrosuna Demet Özdemir, Melisa Aslı Pamuk, Tolga Savacı, Emre Yetim, Sacide Taşaner ve Osman Alkaş dahil oldu.

Reytinglerdeki kötü gidişe dur demek isteyen dizi, ilerleyen bölümlerde aksiyon sahneleriyle adından söz ettirecek. Kurt Seyit ve Şura, düşmanlarıyla karşı karşıya gelecek.

Yeni oyunculardan en çok Nermin Bezmen'in yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Tolga Savacı dikkat çeken isim oldu. Yapımın yeni bölümünde, Kurt Seyit'le Şura'nın İstanbul'daki durakları Şeref Otel olacak. Savacı dizide otel sahibi Ahmet Yahya karakterine hayat verecek.
ADI VE SAATİ DEĞİŞTİ

Öte yandan yayınlandığı 6 bölümü Rusya'da çekilen dizi İstanbul'a taşınınca adı da değişti. Dizi bundan sonra Kurt Seyit ve Şura İstanbul adıyla yayınlanacak. Salı akşamları saat 20:00'da yayınlanan dizi bundan sonra 21:30'da ekrana gelecek. Dizinin yayın saatinin değişmesinin reytinglere nasıl yansıyacağı ise önümüzdeki hafta belli olacak. Son zamanlarda reytingi düşen dizi son yayınlanan bölümüyle Total'de 11. sırada yer bulabilirken, AB'de ise Küçük Ağa ve Seksenler'e geçilerek 4. sırada yer almıştı.

Kurt Seyit ve Şura yeni bölümüyle 29 Nisan Salı akşamı saat 21:30'da Star'da...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler