MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm 2. fragmanında Polat'a şok

Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm aksiyon dolu sahnelerle bu hafta nefes kesecek. Dizinin yeni bölümünde İstanbul'da düzenlenencek bir saldırı Polat Alemdar ve ekibi tarafından engellenmeye çalılıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm bu hafta iki fragmanla birden izleyici karşısına çıktı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm özeti ve fragmanı..

Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm fragmanında intihar bombacılarının İstanbul'a ulaştığı görülüyor. Peki dizide başka neler yaşanacak, Polat aklındaki planı uygulayabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm için yayınlanan iki fragmanı ile bu hafta Kanal D ekranlarında nefes kesen sahnelerle kaldığı yerden devam edecek. Kurtlar Vadisi Pusu 292. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı ekranlara geldi ve büyük beğeni ile karşılandı.

Geçtiğimiz hafta Kemancı'yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar'a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak?

Ender Hoca'dan sonra Şükrü Bey'in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı'nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer. Polat Alemdar'ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf'un Öktem'in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

Kurtlar Vadisi Pusu 290.Bölüm'de; Polat, Kemancı'ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır. Mervan'ın Şedid'le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar! Mervan'ın Şedid'le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar'ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf'un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit'in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı'nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender'in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı'nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler