MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne

Türk televizyonlarının fenomen dizisi Kurlar Vadisi Pusu'nun yeni yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Sevilen dizide bu akşam canlı bomba şoku yaşanacak. Polat Alemdar, canlı bombayı durdurabilecek mi? Detaylar haberimizde...

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen, milyonları ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu akşam yepyeni bir bölümle ekeana gelecek.Nefeslerin tutulduğu Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 5 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA OLACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu'nın Eylül 2016 sezonu kanalı belli oldu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda olacak?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki sezon hangi kanalda devam edeceği belli oldu. Daha önceki yıllarda Kanal D, ATV, Star TV, TNT, Show Tv gibi birçok kanalda dolaşan dizinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizi yeni sezonda yine Kanal D'de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kanal D yöneticilerinin diziyi elden kaçırmamak için yapımcıyla ön anlaşma imzaladığı da kulislerde konuşulanlar arasında. Kurtlar Vadisi Pusu 14. sezonuyla Eylül 2016'dan itibaren, yine kendi gününde ve saatinde Kanal D'de olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Polat, parçaları birleştirip Anadolu'nun izini bulabilecek mi? Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye'den İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya'dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu'nun Gölge' ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu'nun izini bulabilecek mi? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile kendi gününde, kendi saatinde Kanal D'de!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler