MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kurtlar Vadisi Pusu' ortada kaldı

Türk televizyonlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni yayın döneminde Kanal D ekranlarında yayınlanmayacağı açıklanmıştı. Vadi'nin çeşitli sebeplerden dolayı diğer kanallara geçmesine imkansız gözüyle bakılıyor.

Ekranların en uzun soluklu yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun gelecek sezon hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.

KANAL D HALİT ERGENÇ'E SARILACAK

Yeni sezonda başrolünde Halit Ergenç'in yer aldığı 'Vatan Haini' dizisini yayınlayacak olan Kanal D, dizinin eskisi kadar seyredilmemesi ve bölüm başına 2 milyon TL'yi aşan yüksek maliyettinden dolayı Kurtlar Vadisi'ni gözden çıkarmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pana Film, "Yeni sezonda dizimiz Kanal D'de yayınlanmayacak" sözlerini ifade etmişti.

SHOW TV GÖRÜŞME BİLE YAPMADI
Sevilen dizinin Show TV ya da Star TV'ye geçtiği yönünde hafta başında iki iddia birden ileri sürülmüştü. Fakat konuyla ilgili Show TV Pana Film'le görüşme bile gerçekleştirmedi. Çünkü Kurtlar Vadisi'nin eski ekibinde yer alan yönetmen Kudret Sabancı, Show TV için "Cesur Yürek" adlı bir erkek dizisine dün itibariyle başladı. Dizide Filinta'nın yakışıklı yıldızı Onur Tuna ile Türkiye eski güzeli Rüveyda Öksüz başrol paylaşacak. Yani Show TV'nin gündeminde de Kurtlar Vadisi'nin K'sı bile söz konusu değil.

STAR TV NURGÜL'LE ŞANSINI DENEYECEK
Star TV ekranlarında Perşembe günü akışında henüz kesin olmamakla beraber Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisi var. Nurgül Yeşilçay'ın diziye dahil olmasıyla Star TV'nin diziye ikinci bir şans vermesinin önünü açtı. Star TV de Kurtlar Vadisi için şimdilik kapalı duruyor.

FOX'UN KÖRDÜĞÜM'Ü VAR
FOX TV'de de Perşembe akşamı Prime Time1'de Endemol Shine'nın İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin'li Kördüğüm dizisi var.

ATV'DE RACİ ŞAŞMAZ GERÇEĞİ VAR
Peki ya ATV? İşte Kurtlar Vadisi dizisinin ATV'ye geçmesi tam anlamıyla imkansız. Bunun nedeni ise Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın kanlı bıçaklı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz, ATV'ye "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisini çekiyor. Dizinin başarısı da ortada...

TRT 1 son anda bir atak gerçekleştirmezse fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu ortada kalacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler