MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu'da bir ilk! Yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu'da bir ilk yaşandı. Dizinin dün akşam yayınlan son bölümünde Polat ve ekibinin pusuya düşmesi damgasını vurdu. Dizinin son bölümü bitmeden de 292.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'da yaşananlar ve yaşanacaklar. Detaylar haberimizin içinde...

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 21 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında...
Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölüm fragmanı yayınlanarak izleyiciye bu hafta büyük sürpriz yapıldı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde yaşananlar yine haftaya damga vuracak. Dizinin son bölümünde Polat, Gölge'nin hain pususuna düşüyor ve anlar geçiriyordu. Kurtlar Vadisi Pusu 292. bölümde neler yaşanacak. İzleyiciler şimdi yeni bölüm fragmanıyla birlikte haftaya yaşanacakları merak etmeye başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu'da dün akşam neler oldu?
Geçtiğimiz hafta Kemancı'yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar'a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak? Ender Hoca'dan sonra Şükrü Bey'in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı'nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer. Polat Alemdar'ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf'un Öktem'in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler