MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi'ni bıraktı öğretmen oldu

Kurtlar Vadisi'nin senaristliğinden ayrılan Bahadır Özdener yeni mesleğini açıkladı.

Türk TV tarihinin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nin 11 yıldır senaristliğini yapan aynı zamanda Pana Film'in ortaklarından olan senarist Bahadır Özdener TV8 kanalında Oylum Talu'nun sunuculuğunu yaptığı 'Anlatacaklarım Var' programına katıldı.

Doğal olarak herkesin merak ettiği soru kendisine yöneltildi. Özdener vadiden neden ayrıldığını anlattı.

Usta senarist ve yapımcı aynı zamanda ilk kez öğretmenlik yaptığını da söyledi. Bir arkadaşının ısrarı üzerine öğretmenlik yapıyormuş.

'Kurtlar Vadisi' dizisinin senaristliğinden ve Pana filmden, kendi tabiriyle 'aile içi geçimsizlik' nedeniyle Ekim ayı itibariyle ayrıldığını anlatan Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz'la 20 yıl ağabey-kardeşliği yürütebildiklerini ama ortaklığı yürütemediklerini söyledi.

Senaryo yazmayı kesinlikle bırakmayacağını anlatan ünlü senarist, yakın bir arkadaşının ısrarı üzerine öğretmenlik yaptığını açıkladı. Özdener duygularını; "38 yaşındayım. Öğretmenlik yapmaya başlamak bana bugüne kadar verilen en güzel hediye oldu. Okulun binasına titreyerek girdim ama 38 yıllık profesyonel öğrencilik hayatıma geri döndüm. Toplumla ilgili ne kadar olumsuz şeyler söylenirse söylensin lütfen kimse inanmasın. Muhteşem zeki, merhametli ve iyi kalpli bir yeni nesil geliyor. Ben bunu öğrencilerimde gördüm" sözleriyle ifade etti.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da atv'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler