MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahir yeniden gözaltında

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden olan Karadayı'da bombalama olayının ardından sular durulmuyor. 22 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek yeni bölümde neler olacak?

Ekranların çok sevilen dizisi Karadayı yine izleyenlere bir heyecan fırtınası sunuyor! Feride ve Mahir'in efsane olan aşkının demir parmaklıklarla imtihanını 2 yıldır bize soluksuz izleten dizinin yeni sezondaki bölümleri nefesleri kesiyor.
22 Eylül Pazartesi akşamı 78. bölümü yayınlanacak olan Karadayı'nın yeni bölümünde neler olacağı büyük merak konusu.

Bombalama itirafçısın ortadan kaybolmasıyla bütün gözler Karadayı Mahir'e çevrilir. Safiye ve Küçük Nazif'in intikamını alacağını duyuran Mahir haliyle tek zanlıdır. Savcı Adnan'ın emriyle gözaltına alınarak karakola getirilen Mahir, ifadesinde ne söyleyecek? Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Karadayı Mahir'in karşısına çıkan Feride onun bu olayla ilişkisini öğrenmeye çalışır. Mahir ve Feride arasında nasıl bir konuşma geçecek? Mahir, Feride'nin korktuğu gibi başka bir insana mı dönüşecek? Öğrendikleri karşısında şaşkına dönen Kerime, Feride'ye her şeyi anlatacak mı? Mehmet Saim, Kerime ve Feride arasında nasıl bir hesaplaşma yaşanacak? Serbest kalan Mahir'in üstündeki şüpheler kalkacak mı? Bütün bunlar olurken oğlunun yasını bir başına tutmaya çalışan Bülent'i kim teselli edecek? Orhan ve Bülent intikam için bir araya mı gelecek? Orhan'a göre küçük Nazif'in katili kimdir? Bülent, Nazif'e ne diyecek? Bütün bu soruların cevabı Karadayı'nın 77. bölümünde

Karadayı'nın yeni bölümü bu akşam ATV'de


Vitrin

En Çok Aranan Haberler