MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir rekor kırdı

Mira ve Yaman'ın aşk sahneleri rekora imza attı.

Ekranların fenomen dizisi Medcezir, yılbaşına yakışan renkli bölümüyle Cuma akşamı sosyal medyada gün birincisi oldu.

Yaman'ın sağlığına kavuştuğu anların ve Altınkoy'daki eğlenceli yeni yıl kutlamasının ekrana geldiği bölümün etiketi #hiçayrılmasak Twitter'da Türkiye ve dünya gündemine girdi. Yaman ve Mira'nın romantik sahnelerinin ekrana geldiği 54. Bölüm süresince rekor sayıda paylaşımda bulunan izleyiciler, yaklaşık 250 bin Tweet'le etiketi 24 saatten fazla süre boyunca Türkiye TT listesinde tuttu.

Yayın sonrası 48 saat içinde resmi Youtube sayfası ve startv.com.tr adreslerinden 2 milyona yakın kişi tarafından seyredilen Medcezir'in 2014 yılına ait son bölümünde; büyük aşkın kahramanları Yaman ve Mira'nın aşk dolu sahneleri çok konuşuldu. Yaman'ın ameliyathanede yaşam mücadelesi verdiği anlarda gördüğü kabuslardan sonra Mira'nın hayatının mucizesi olduğunu bir kez daha anlaması ve sağlığına kavuşması bölümün en renkli anlarına imzasını attı. Yeni yılı hep birlikte karşılayan Altınkoy sakinlerinin yüzünü güldüren bir başka önemli şey ise, Nadir Baktıroğlu tarafından öldürülen Cengiz'in Selim Serez'e gönderdiği ve içinde Nadir'in sonunu getirecek delillerin bulunduğu sürpriz hediye kutusu oldu.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç'in yönetmenliğini ise Ali Bilgin'in üstlendiği Medcezir, yeni yılın ilk günlerinde yeni bölümleriyle Star TV'de ekrana gelmeye devam edecek.

Mira, yeni yılın ilk şarkısını Yaman'a hediye etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler