MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Aslantuğ Enver Bey'le Kördüğüm'e damgasını vurdu

FOX Tv'nin fenomen dizisi Kördüğüm'e usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, Feyza'nın gizemli eski eşi Enver Bey rolüyle bomba gibi bir giriş yaptı.

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un paylaştığı Endemol Shine Türkiye imzalı sevilen dizi Kördüğüm'ün 17. bölümünde Mehmet Aslantuğ sürprizi yaşandı. Dizide son haftalarda adı sıkça geçen Feyza'nın eski eşi Enver Bey'in kim olduğu da ortaya çıktı. Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ , Kördüğüm dizisine Enver Bey rolüyle katıldı. Kördüğüm'ün dün akşam yayınlanan son bölümünde Mehmet Aslantuğ ilk defa rol aldı ve Enver Bey olarak diziye girdi. Enver Bey'in dizide artık ortaya çıkmasıyla gelecek haftadan itibaren tüm dengeler değişecek.Holding ve köşkte ailenin en gizli sırlarını bilen kişileri kendi adına çalıştıran Enver Bey'in planının ne olduğu ise gelecek bölümlerde ortaya çıkacak.

ENVER BEY'İN DÖNÜŞ KARARI

Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan'ın ardından Oğuz'a da 'Enver Bey' adına çalıştığını bildiğini söyler. Oğuz artık mecburen Murat'ın safındadır. Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat'ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat'ın tuzağına düşer. Feyza'nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul'a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

NESLİHAN VE UMUT'UN YOLLARI KESİŞİYOR

Ali Nejat'ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan'la birlikte geçirir. Ali Nejat'a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat'a bir teklifte bulunur. Murat'ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur.

Kördüğüm dizisine katılan Mehmet Aslantuğ sosyal medyada da gündem oldu. İşte o twitler...>


Keşfet


En Çok Aranan Haberler