MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melek o habere tutundu: Cami avlusundan sıcacık yuvaya

Başrollerinde Vahide Perçin, (Gönül Aslan) Cansu Dere, (Zeynep Güneş) Gonca Vuslateri (Şule Akçay) ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın (Melek) yer aldığı Anne dizisi Star TV'de izleyiciyle olan randevusuna çıktı.Sakladığı gazete küpüründeki "Cami avlusundan sıcacık bir yuvaya" haberine tutunan Melek'in hikayesi sosyal medyaya damga vurdu.

İLK BÖLÜM


Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin'in oturduğu, senaryosunu Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli Yeter ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı Anne dizisinin ilk bölümü yayınlandı.
-NELER YAŞANDI?


Evde kapıdan çıkan ses yüzünden bile Cengiz'den şiddet gören Melek çaresizce yaşadıklarından kurtulmayı bekliyor. Annesi Şule ise erkek arkadaşı Cengiz'e olan bağımlılığı yüzünden yaşananlar karşısında sessiz kalıyor.
-"CAMİ AVLUSUNDAN SICACIK YUVAYA"


Sürekli şiddet gören, ceza olarak çöp poşetine bağlanan Melek ise yaşadıklarına bir gazetede küpüründeki habere umut bağlayarak katlanıyor: 'Cami avlusundan sıcacık yuvaya'
-MELEK İÇİN SOKAKLAR EVDEN DAHA GÜVENLİ


Öyle ki; Melek'e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenli. Küçük kız evde gördüğü şiddetten kurtulmak için okuldan sonra tavşanı Sakız'la birlikte cami avlusuna gidip geç saatlere kadar onu sıcak bir yuvaya götürecek birini beklemeye başladı. Melek'in vücudundaki morluklardan şüphelenen bir öğretmen ise bu durumu yakından takip etmeye karar verdi.
-BEKLENMEDİK YOLCULUĞUN BAŞLANGICI


Bu sayede okulda geçici olarak göreve başlayan Zeynep'in de Melek'in yaşadıklarını fark etmesi küçük kız İçin beklenmedik bir yolculuğun başlangıcı oldu.
-VEDA ETMEYE KARAR VERDİ


Başlarda anlam veremediği şekilde Zeynep ile sürekli cami avlusunda karşılaşan, istemese de onunla yakınlaşan Zeynep, okuldan ayrılıp hayalini kurduğu üniversitedeki işe başlamadan önce Melek'e onda unuttuğu defteri verip veda etmeye karar verdi.
-PLANLAR DEĞİŞTİ


Ancak Melek'in evin önünden bir çöp poşete bağlı bulan Zeynep'in tüm planları gerçeği anlamasıyla değişti. İkili herkesten gizli bir plan yaptı düzmece bir deniz kazasıyla Melek'e ölmüş süsü verdi. Böylece Zeynep ve Melek anne kız gibi İstanbul'a doğru beklemedikleri bir yolculuğa çıktı.
-İşte ilk bölümden kareler...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitrin


En Çok Aranan Haberler