MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Menajerinden Elçin Sangu'ya dava şoku

Star TV'nin ilgiyle takip edilen Kiralık Aşk dizisinin yıldız oyuncusu Elçi Sangu'ya menajer Başay Okay tarafından, 100 bin dolarlık tazminat davası açıldı.

Oyuncu-menajer Başay Okay, "Geçmişte bir abla şefkatiyle yaklaştım" ifadelerini kullandığı Elçin Sangu'ya tek taraflı sözleşmeyifeshetmesinden dolayı 100 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Başay Okay'ın İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne ibraz ettiği dava dilekçesine göre olaylar şu şekilde gelişti:

Hayaran olduğumuz isimlerin altında imzası olan, oyunculuğunun yanında menajerlik de yapan Başay Okay, Elçin Sangu ile 2010'dan 2012'ye kadar sözleşme imzalamadan çalıştı. Abla şefkatiyle Sangu'ya yaklaştığını belirten Okay, 2012'de "sadakate dayalı" bir sanatçı sözleşmesi yaptı."Öyle Bir Geçer Zaman Ki," "Aşk Kaç Beden Giyer," "Karadayı," "Kurt Seyit ve Şura" gibi önemli yapımlarda yer alan, bir reklam filminde oynayan Elçin Sangu son olarak "Kiralık Aşk" dizisinde 20 bin lira karşılığında başrol oynamaya başladı.Güzel oyuncu, sözleşmesini feshetmeden Gaye Sökmen Ajansı ile görüştü. Daha sonra 31 Aralık 2015 yılındda sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetti. Başka ajansla çalışmalarını sürdüren Elçin Sangu'nun hem sözleşmeye hem de ahde vefa ilkesine aykırı davrandığını ifade edenBaşay Okay, 100 bin dolarlık cezai şart parası istedi.

Başay Okay'ın avukatı, "Öncelikle reklam faaliyetlerinin tedbiren durdurulmasını istiyoruz. Ardından dava değeri kadar mal varlığı üzerine ihtiyati tedbir konulmasını talep ediyoruz. 100 bin dolar karşılığı 285 bin 490 liranın davalıdan tahsilini talep ediyoruz" şeklinde konuştu. Davalı Elçin Sangu'nun eski menajerinin açtığı davaya cevap vermesi bekleniyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler