MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meryem Uzerli, eski şöhretini geri kazanmanın peşinde

'Gecenin Kraliçesi' isimli yapımın reyting savaşında mağlup çıkmasından sonra yeni projesinin en az bir sezon yayınlanmasını isteyen Meryem Uzerli'nin 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve 'Paramparça ' dizilerinin yapımcılarıyla görüşüldüğü öğrenildi.

Meryem Uzerli artık yer alacağı projeleri ince eleyip sık dokuyor. Yeni sezonda yer alacağı projenin en az bir sezon yayınlanma şartı koşan Uzerli, reyting mağduru olmak istemiyor. Bu nedenle yer alacağı projeleri daha dikkatli inceliyor.

Önümüzdeki sezon kendisine yeni bir kariyer planlaması yapan güzel oyuncunun, ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yapımcısı ile görüşmeye başladığı konuşuluyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı, reytinglerde istenilen performansı gösteren diziyle ilgili görüşmeler sürerken Uzerli'nin başka bir ilgiyle takip edilen diziyle de masaya oturduğu bilgisine ulaşıldı.

Yeni sezonda reytingleri iyi giden bir yapımda yer almak isteyen Uzerli'nin başrollerini Erkan Petekkaya'nın rol aldığı 'Paramparça' dizisiyle görüştüğü söylentiler arasında yer alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler