MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Michael Sheen oyunculuğu bırakıyor

Michael Sheen, Times'a yazdığı makalede aşırı sağ popülizme karşı tam zamanlı bir aktivist olmak için Hollywood'a ara verebileceği iddia edildi.

'Masters of Sex' dizisiyle yıldızı parlayan, en son 'Passengers' (Uzay Yolcuları) filminde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt ile birlikte rol alan Michael Sheen'in, oyunculuğu bıraktığı öne sürüldü.

Hafta sonu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, bu iddiaya açıklık getiren 47 yaşındaki Galli aktör, "Daha az oyunculuk yapmaya başlayabilirim ve belki de bir süre tamamen durabilirim, ancak henüz bilmiyorum" demişti.

Sheen, Tumblr üzerinden durumunu anlatmaya devam ederek, "toplumsal meselelere geri döndüğünü" söyledi, ancak oyunculuğu tamamen bırakacağını söylemediğini yazdı.

Times'a yazdığı makalede, "Nazilerin otuzlu yıllarda Almanya'da durdurulması gerektiği gibi, yükselen bu aşırı sağcılığın durdurulması gerekiyor" dedi.

Sheen, Galler Ulusal Tiyatrosu'nun 2011'de 1000'den fazla yerel gönüllünün katıldığı "Tutku" adlı yapımda rol almasının aktivist yönünün ortaya çıkmasına neden olduğunu söyledi.


Sheen; daha önce 'Frost/Nixon', 'Paris'te Geceyarısı' ve "Alacakaranlık' filmlerinde yer aldı; 'Masters of Sex' dizisiyle Altın Küre'ye aday oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler