MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl Kösem'e yeni oyuncu

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem'in kadrosuna Ayça Kuru dahil oldu.

Ayça Kuru, başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu ve Vildan Atasever'in yer aldıkları 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem'in kadrosuna dahil oldu.

Timur Savcı imzalı,Muhteşem Yüzyıl Kösem'in başrollerinde Ekin Koç, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu ve Vildan Atasever'in yer alıyor.

Dizide 'Gülbahar Sultan'a hayat verecek olan Ayça Kuru, Sultan Ahmed'ten Bayezid adında 10 yaşında bir çocuğu bulunan şehzade annesini canlandıracak. Oyuncu, "İnsanların ilgi ve merakla izlediği bir dönem dizisine dahil olmak beni çok gururlandırdı" ifadelerine yer verdi.

Ayça Kuru kimdir?

Ayça Kuru, küçüklüğünden itibaren, bale ve zarafet eğitimi almış, 10 yıl boyunca bale hayatını devam ettirmesinin yanı sıra, İzmir'in köklü zarafet eğitmenlerinden de ders almıştır.

Miss Turkey, Miss Ege ve bir çok güzellik yarışmasında derece almaya hak kazanmıştır. İstanbul'da Kuşdili Eğitim Merkezi, Attila SARIKAYALI, Enver SEYİTOĞLU, Orhan ERTARHAN, Gülgün FEYMAN, Cüneyt ARKIN, Doğan Şentürk, zarafet eğitmeni Oya ÖLÇEN, Bülent İŞBİLEN, Hakan ÖZTÜRK, zarafet eğitmeni Aslı TONYAK gibi isimlerden kişisel gelişim eğitimleri almış, İşletme ve Hemşirelik bölümlerini bitirdikten sonra, Newyork Parsons The New Scholl for Design-Bachelor of Arts in Fashion Design - Fashionand Technology mezun olmuştur.

Ayrıca Türkiye' de çok az kişinin sahip olduğu "scotland lady" unvanına sahip olmuştur. Miss Turkey, Miss Globe, Miss Exclusive, Golden of Beauty, Miss Fashion TV gibi bir çok yarışmanın yarışmacı eğitimini üstlenmiş, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesinde Duruş ve İş etiketi eğitimleri Çevre Kolejinde görgü kuralları eğitimleri kapsamında öğretmenlik görevini de devam ettirmektedir. Aynı zamanda mesleğine ara vermeden oyunculuk da yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler