MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazlı Tolga evlendi

FOX TV Ana Haber Spikeri Nazlı Tolga, Hollandalı nişanlısı Lawrence Brenninkmeyer ile hayatını birleştirdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikah ile evliliğe adım atan Tolga, bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli düğün ile sevincini ailesi, yakın dostları ve çalışma arkadaşlarıyla paylaştı. Çok sayıda yabancı davetlinin de katıldığı düğüne, medya dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

Gelinliği ile göz kamaştıran Nazlı Tolga, düğün boyunca konuklarıyla yakından ilgilendi. Düğün için özel olarak hazırlanan Türk geleneklerine özgü hatıra armağanları, yabancı konuklar tarafından ilgiyle karşılandı. Çiftin aileleri ve yakın dostlarının doyasıya eğlendiği düğünde konuklar şıklıklarıyla göz doldurdu. Boğaz'ın eşsiz manzarasında eğlenen davetliler, çiftin mutluluğunu paylaşıp, iyi dileklerini iletti.

Nazlı Tolga, eşi ile birlikte Brezilya'da yaşayacağı için geçtiğimiz aylarda son yayınıyla izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Bu yayından sonra izleyicilerinden yüzlerce mesaj aldığını söyleyen Tolga; "Beni ekranda görmek isteğini ileten ve tebrik mesajlarıyla mutluluğuma ortak olan tüm seyircilerime bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yurt dışına yerleşeceği için televizyon kariyerine bir süre ara veren Tolga, 2007 yılı Ocak ayından bu yana aralıksız olarak sürdürdüğü FOX Ana Haber spikerliği ile kanalın Türkiye'deki bilinirliği ve güvenilirliğine de büyük katkı yaptı. 2011 ve 2012 En İyi Kadın Haber Spikeri dalında Altın Kelebek Ödülü başta olmak üzere 50'ye yakın ödüle layık görülen Tolga, Türk TV seyircisinin de gönüllerinde taht kurarak, çok kısa sürede her yaştan seyirciye haberi sevdirmeyi başardı.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler