MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nükhet Duru, dizi için yeni tarz yapmış

STAR TV ekranlarının sevilen 'Şahane Damat' dizisinde rol alan ünlü şarkıcı Nükhet Duru yeni tarzıyla dikkatleri üzerine topladı. Saçlarının ön kısmını mavi renge boyatan Duru:'Yeni tarzım değil, dizi için yapmıştım' ifadelerini kullandı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu ile geleneksel Pazar yemeğinde buluşan Nükhet Duru son derece keyifliydi. 'Kıyafet açısından değerlendirirsek Nükhet Hanım'ı nasıl buluyorsunuz? sorusu üzerine ünlü modacı şöyle cevap verdi. 'Nükhet Hanım bugüne kadar yaptığım bütün tasarımları en iyi şekilde taşıyan tasarımcılardan biridir.

Benim de bütün atölyemi şölen haline getiren starlardan biridir. Ne biliyorsam ondan öğrendim.' Siyah v yaka tulumu, dandet detaylı kolları, halka küpeleri ve kolundaki nazar boncuklu bileklikle adeta şıklığa bürünen Nükhet Duru rol aldığı ' Şahane Damat' dizisi için ünlü şarkıcı: 'Salı günü 4. bölüm yayınlanacak. Mutluyuz. Keyifle çalışıyoruz.' şeklinde konuştu.

Basın mensubunun 'Alışabildiniz mi?' sorusu üzerine, ünlü şarkıcı şok olan bir ifade ile 'Nasıl yani? Ben zaten setlerde büyüdüm. Daha önce sinema ve dizide rol almış biri olarak, bu meşaketin güzel şeyler doğurduğunu bilen, tüm emekçi kardeşlerimin gayretlerini görebilen ve bende onlara katkıda bulunmaya çalışan biri olmaya çalıştım' dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler