MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nurgul Yeşilçay Kösem oldu

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl- Kösem dizisi sezon finali yaptı ve yeni konseptine hazırlanmaya başladı. Kösem ve 4. Murat'ın yeni hallerinin kimin canlandıracağı henüz netlik kazanmamışken, Nurgül Yeşilçay'ın adı anılmaya başladı.

En sonunda anlaşma sağlandı. Muhteşem Yüzyıl- 4. Murat dizisinde yeni Kösem'e Nurgül Yeşilçay hayat verecek. 4. Murat için ise Metin Akdülger'in en güçlü aday gözüküyor.

Dizinin kanalı belli değil. Star TV'de devam edebilir fakat hala anlaşma imzalanmış değil. Bakalım Muhteşem Yüzyıl'daki bu değişiklikler diziyi başarıya taşıyabilecek mi?

-
MURAT AKGÜLDER KİMDİR?

1988'de Bursa'da göçmen bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Tiyatroya başlamadan önce arkadaşlarıyla kısa filmlerle uğraştı. 2006 yılında Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaya başladı. 2010'da Seni Aptal Romeo adlı tiyatro oyunuyla tiyatroda sahneye çıktı 2011 yılında bölümünden mezun oldu.

2011'de ilk sinema tecrübesini yaşadı. İlk filmi Genco Tanay Ülgen'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kahraman filmidir. Aynı sene Zeytin Zamanı adlı tiyatro gösterisinde rol aldı. 2012 yılında kendini geliştirmeye başlayan Metin Akdülger, Coşku Cem Akkaya ve Merve Taşkan'dan oyunculuk eğitimi dersleri aldı. 2012'de Craft Tiyatro bünyesinde Kaset oyunuyla kariyerinebasamaklarını tırmandı. 2013 yılına ise asıl çıkışını Ali Bilgin'in yönettiği Medcezir dizisiyle yakaladı. Dizide canlandırdığı Orkun karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Yakaladığı başarıyı Ahmet Küçükkayalı'ın Bensiz adlı filmiyle ve Didaskali Tiyatro bünyesinde oynadığı Maşenka oyunuyla devam ettirdi. 2015'te Medcezir dizisinin bitmesi üzerine setlereara verdi ancak kısa bir süre sonra Medcezir dizisinde ki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile birlikte Analar ve Anneler dizisinde rol aldı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler