MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nurgül Yeşilçay'ın dizisi bu akşam başlıyor

'Cinayet' dizisi bu akşam Kanal D'de başlıyor.

Kanal D'nin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı, Ahmet Mümtaz Taylan ve Goncagül Sunar'ın yer aldıkları yeni dizisi 'Cinayet', bu akşam saat 20:00'da ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Yapımını Akbel-Adam Film, yapımcılığını Cansu Akbel - Tarkan Karlıdağ'ın üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Şentürk, genel yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı, senaryosunu da Gülden Çakır ve Sema Ali Erol'un kaleme aldıkları, 'Cinayet', gizemli bir cinayeti çözme ve değişen hayatların, değişen şehirlerin ve değişen insanların hikayesini konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yanı sıra Goncagül Sunar, Tansu Biçer, Orhan Aydın, Murat Garipağaoğlu, Alicia Kapudağ, Saydam Yeniay, Funda Postacı, Ayşe Tunaboylu, Can Kolukısa, Zafer Diper, Boran Bağcı, Ece Özkici, Volkan Ünal, Yağızkan Dikmen, Hidayet Erdinç, Deniz Özmen, Bahar Kolkıran ve Erdi Bolat'ın yer aldıkları dizi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra sürükleyici hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle:

Komiser Zehra Kaya (Nurgül Yeşilçay), cinayet masasındaki son görevini bitirmiş, bir senelik ücretsiz iznini kullanarak, nişanlısıyla Bakü'ye gidecektir. Kan, barut, kurşun ve cesetlerle dolu hayatını bir süreliğine değiştirmeye karar vermiştir. Ne var ki, Samandıra Ormanı civarında bulunan kanlı giysiler ve şüpheli eşyalar komiser Zehra'nın son iş gününde, tüm planlarının altüst olmasına sebep olur. Zehra Kaya, gizemli bu olayı çözene kadar İstanbul'da kalmak zorunda kalacak ve tüm hayatı bu olay yüzünden değişecektir. Bu süreçte bir kişi daha girer Zehra'nın hayatına: Yerine gelen komiser Yılmaz Seyhan (Engin Altan Düzyatan). Böylece hesapta olmayan bu olay daha ilk karşılaşmada birbirlerinden elektrik alamayan iki komiseri bu olayı birlikte çözmek zorunda bırakacaktır. Peki, Samandıra Ormanı'ndaki gizem nedir?

Cinayet ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Kanal D'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler