MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim dizisi sezon finalinde şok ayrılık

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi O Hayat Benim'de şok bir ayrılık yaşanacak.

Başarılı ve güzel oyuncu Ahu Sungur, üç sezondur yer aldığı ''O Hayat Benim''e sezon finaliyle veda ediyor. 100 bölümdür Hülya rolüyle izleyiciyle buluşan Sungur diziden, yuvası olarak gördüğü konağı ve Hülya'yı yakarak deva ediyor.

Yaklaşık üç sezondur rol adlığı, Hülya karakteriyle hem ağlatan, hem güldüren hem de herkesin hayatına ufak dokunuşlar yapan Sungur, canlandırdığı karakter için zaman zaman "Ah benim çılgın kadınım sana hayat vermek ne güzel bir bilsen'' diyerek duygularını ifade ediyordu.

O HAYAT BENİM 100. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK?

Bahar ve Efsun artık yolun sonundadır. Efsun'un acısı o kadar büyüktür ki... Bebeğini kaybetmesinde Bahar'ı suçlu bulur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği kararı beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun'un başına gelenlerden ötürü çekmektedir. Sultan ise Efsun'un acısına son vermek için her şeyi göze almıştır. Bahar ile Efsun'u bir daha barıştırmayacak bir plan hazırlar. Ancak hiçbirinin hesaplamadığı bir şey vardır. Kenan sonunda gözlerini açmıştır ve intikam almak istiyordur. Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda… Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler