MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim dizisinde yaprak dökümü sürüyor

FOX TV ekranlarında Pazar akşamına damga vuran O Hayat Benim dizisi 100 bölümü devirerek önemli bir işe imza attı.

O Hayat Benim dizisi ile ilgili gelen garip haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Daha önce set içerisinde yaşanan huzursuzluklar ve kavgalarla magazin gündeminden düşmeyen yapımla ilgili ayrılık haberlerin sonu gelmiyor.

16 Şubat 2014'ye yayın hayatına merhaba diyerek 100 bölümdür ekranlarda olan O Hayat Benim'de sular bir türlü durulmuyor. Birçok entrikanın döndüğü konusu ile izleyicileri sersemleten dizinin oyuncu kadrosu daima değişim gösteriyor. Bu durum önceleri çok da göze batmasada zamanla hikayenin içerisindeki ağırlığı olan baş rol oyuncularının tek tek ayrılması ortalığı karıştırdı.

Son olarak dizinin Hülya'sı Ahu Sungur ve Bahar'ı Ezgi Asaroğlu'nun dizden ayrıldığı haberlerini okumuştuk. Bu haberlerin üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen 3 ayrılık haberi daha geldi. Sevilen dizinin 3. sezonunda kadroya dahil olan Ganiment karakterine hayat veren Zerrin Sümer ile Muzeffer rolünü canlandıran Ayça Damgacı yapımdan ayrılar kişiler oldu.

Üçüncü isim ise dizinin yönetmen koltuğunda oturan Hamdi Alkan oldu. Özellikle Yeşim Ceren Bozoğlu ile sette yaşadığı kavgalar günlerce konuşuldu. Alkan, yeni işler yapmak için diziden ayrılma kararı aldı.

Hamdi Alkan diziden ayrılmışken, ölmüş olarak gösterilen Nuran karakter yeniden canlandırılır mı? Neden olmasın! Televizyon ekranlarında onlarca kişi dizide ölüp, yeniden diziye dönmedi mi? Bunun atası olarak da Kavat Yellerinde'ki Efe gösterilebilinir.

Öyle ya da böyle boşalan koltuklar doldurulur. Ama konusu ' o hayatın kime ait oldu' ortaya çıkmış olan bir yapımın nasıl yeni sezonda nasıl devam edeceği ise merak konusu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler