MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim dizisinden Ceyda Ateş kararı

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim geçtiğimiz hafta sezon finali yaptı. Dizinin yapım şirketi yeni sezon için sürpriz bir karar aldı.

Pastel Film'in yapımcılığın üstlendiği, başrollerinde Keremcem, Oya Başar ve Ceren Moray'ın gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide rol alan Ceyda Ateş'in 100. bölümde diziden ayrılacağı açıklanmıştı. Uçankuş'un haberine göre ünlü oyuncu ile yapımcı son anda anlaşmayı uzattı. Böylece Ceyda Ateş, yeni sezonda da 'O Hayat Benim'in kadrosunda yer almaya devam edecek.

CEYDA ATEŞ KİMDİR?

14 Eylül 1987'de Ankara'da dünyaya gelen Ceyda Ateş, 1995'ten beri aktif kariyerini günümüzde yer aldığı yapımlarla devam ettirmektedir. Sunucu, oyuncu ve model olarak çalışan Ateş, oyunculuk eğitimini Barış Manço Kültür merkezinde almıştır. Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra Gurbet Kadını, Aşk Oyunu, Elveda Rumeli, Cennet Mahallesi gibi dizilerde rol alan oyuncu Çılgın Dershane filminde de oynamıştır.

Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak katılan ancak üçüncü sezonda dizinin kadrolu oyuncuları arasında yer alan Ceyda Ateş, Yer Gök Aşk dizisinde bir bölüm konuk oyuncu olarak katılmıştır. 1995 yılında Çiçek Taksi dizisinde Aslı rolü ile başlayan oyunculuk kariyerinde onlarca dizi ve filmde yer alan oyuncu Adını Feriha Koydum dizisinde Hande Gezgin karakterini hayat vermiştir.

2012'de Evlerden Biri dizisinde Nursen olarak başrol oynayan Ceyda Ateş, 2012 yılında devam dizisi olan Emir'in Yolunda Hande Gezgin rolüyle oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Oyuncu Böyle Bitmesin, Bir Yastıkta,Yılanların Öcü ve son olarak da O Hayat Benim adlı yapımlarda yer almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler