MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim dizisinden ilk kareler

FOX TV ekranlarının sevilen ve en çok seyredilen O Hayat Benim dizisinin heyecanla beklen 4. sezonu dün akşamı seyirciyle buluştu.

-
Zaman herkesi değiştirmiş, kırıp parçalara ayırmıştı. Efsun artık istediği her şeye sahip olan bir kadındır. Harcayamayacağı kadar çok parası, giderek büyümüş başarılı bir tekstil markası, yakışıklı kocası...

Her şeyden önemlisi de güzeller güzeli bir kızı vardır. Küçük Nuran onun yaşama nedenidir. Ama gün gelir, Sinop Cezaevi'nin demir kapıları açılır ve Bahar özgürlüğüne kavuşur. Efsun için korkunç kabuslar başlar.

Onun korkularından çıkar sağlamaya çalışanların gölgesi her an üstlerindedir. Bahar Efsunun tersine yıllar içerisinde her şeyi kaybetmiştir.

Efsuna hayat veren, güç veren tek şey yeğeni bildiği Nuran'ı görebilmek, ona yakın olabilmektir. Çünkü ne bir ailesi, ne biricik yavrusu ne de Ateş vardır artık yanında.

Ateş, karanlık bir kuyunun dibinde kalmış gibidir sanki. Kenan'a ulaşabilmek için tehlikeli bir oyuna başlamıştır . Kimseye anlatmadığı ve Bahar'ı sonsuza dek kaybedecek bir oyun...

Ama tüm oyunlar tek bir yerde birleşir. İki kadın,iki anne... Bhar ve Efsun... Hiçbir şeyden haberi olmayan küçük, masum bir kız çocuğu...Bütün sırlar, bütün yalanlar, bütün savaşlar en çok onların hayatlarını alt üst eder. Sadece bir soru vardır artık? Bahar kendisinden çalınmış çocuğunu geri alabilecek midir?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler