MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O skandal 'O Hayat Benim'e bile konu oldu

Kürtaj skandalının yaşandığı KKTC'deki özel hastane FOX TV'de yayınlanan "O Hayat Benim" dizisinin iki bölümüne konu oldu.

O Hayat Benim 84. bölümüyle 06 Mart Pazar akşamı FOX TV ekranlarında... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçtiğimiz haftalarda çekilen bölümler bu pazar ekrana gelecek. Skandaldan sonra Hastanede çekilen sahnelerin iptal edilip edilmeyeceği bilinmezken çekilen bölümlerde de hastanede yaşanan bir skandalı anlatıyor.

Dizide işadamı Mehmet Emin ile evli olan Fulya, KKTC'de bulunan bir hastaneye tüp bebek yöntemiyle hamile kalmak için başvurur. Eşine hamile olduğunu söyler ama aslında Fulya hastanede başka bir erkekten alınan sperm ile hamile kalmıştır.

OYUNCULARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ
İşte dizide skandalın yaşandığı sahneler ise adı kürtaj skandalıyla gündeme gelen KKTC'deki o özel hastanede çekildi. Milliyet.com tr'nin ulaştığı fotoğraflarda bebekleri gömmekle suçlandığı için tutuklanan hastane çalışanı C.Ö. hastane önünde dizinin oyuncusularıyla fotoğraf çektirmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler