MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölene Kadar dizisi bitiyor mu final ne zaman?

Başrollerini Fahriye Evcen ve Engin Akyürekin paylastigi dizi Ölene Kadar 13 Nisan persembe aksamk yayinlanacak bölümü ile ekranlara veda edecek.

Yapımcılığını Tims Productions'ın üstlendiği, başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Ragıp Savaş, Didem Balçın ve Lale Mansur'un paylaştığı Ölene Kadar dizisi erken final yapıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Ölene Kadar, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamamıştı.

Ekrana geldiği Perşembe akşamları, Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel, Survivor ve Çoban Yıldızı gibi zorlu rakiplerin karşısında tutunamayan Ölene Kadar dizisi, geçtiğimiz hafta reytinglerde Total grubunda 23. sırada, AB grubunda ise 18. sırada yer alabildi.

Ölene Kadar dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 13. bölümüyle ekrana veda edecek. Son bölümüyle 2.33 reyting alan dizi kadrosuna Mesut Akusta, Didem Balçın ve Demir Karahan gibi isimleri de katmıştı.

Dizide, Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan "Dağhan" karakterini canlandırıyordu. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat "Selvi" rolündeydi.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler