MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ömer ve Defne'nin öpüşme sahnesi geceye damga vurdu

Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk'ta dün gece Ömer ve Defne'nin öpüşme sahnesi seyircileri ekrana kilitledi.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Kiralık Aşk'ta dün gece Ömer ve Defne'nin öpüşme sahnesi izleyicileri ekrana kilitledi. AB sıralamasında 3. sırada yer alan Kiralık Aşk 63. bölümü aynı sıralamada en çok izlenen dizi oldu.

KİRALIK AŞK 63. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer büyük sırrını herkesten saklamaya devam etti. Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabalıyor. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek var. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşinde.

İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kalıyor. İso bebeğin şirkete gelmesi büyük telaşa neden oluyor.Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe oluyor. Ofiste bir gün boyunca bebek bakmanın hiç kolay olmadığı herkes tarafından anlaşılıyor. Ayrıca İso bebeğin kaybolması ortalığı karıştırıyor.

MUTLU GÜNLER GERİDE KALACAK

Ömer'in sakladığı sır git gide su yüzüne çıkmaya başlıyor. İzleyiciler artık yeni bölümde, bazı gerçeklerin ortaya çıkacağını ve mutlu günlerin bir süreliğine geride kalacağını düşünüyor. Kiralık Aşk 64. bölümü cuma akşamı 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler