MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ortadoğu'da rekor kırıyor

Türk izleyicisinden beklenen ilgiyi görmeyen başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura Ortadoğu'da rekor kırıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Ortadoğu'nun en büyük televizyon kanalı MBC1'de de yayınlanmaya başlayan Kurt Seyit ve Şura, her hafta artan reytingleriyle bu coğrafyalarda bir rekora imza atıyor. Ay Yapım'ın yapımcılığında gerçekleşen ve gerçek bir aşk öyküsünü ekranlara taşıyan Kurt Seyit ve Şura, geçtiğimiz hafta yayınlanan 2. bölümüyle reytingini %17'ye yükseltti. Böylece dizi, şimdiye kadar Ortadoğu'da yayınlanan yapımlar arasında en yüksek reytingle başlangıç yapan dizi oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura, Türkiye'de yayına girdikten üç hafta sonra 22 Arap ülkesine yönelik yayın yapan Dubai merkezli MBC1'de de yayınlanmaya başlamıştı. İlk bölümü %15 reyting alan dizi, geçtiğimiz hafta %17'lik reytingi yakalayarak şimdiye kadar görülmemiş bir başarı sağladı.

Kurt Seyit ve Şura, Ortadoğu'da pek çok açıdan ilklere imza atıyor. İlk defa bir Türk dizisini Türkiye'yle aynı zaman dilimi içinde yayınlayan kanal; diziyi bu ülkelerde alışılageldiği üzere 45 dakika olarak değil orjinal uzunluğunda ekranlara getiriyor.

Kurt Seyit ve Şura yeni bölümleriyle Salı akşamları Star'da...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler