MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özcan da Mahsun'un yolunda : Müzik artık ikinci planda

Başrollerini Özcan Deniz ve Hatice Şendil'in oynadığı "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizisinin final yemeği Etiler'de My Cabaret'de 100 kişilik set çalışanları ve oyuncuların katılımı ile gerçekleşti.

Gecede Özcan Deniz kendi orkestrasıyla sahnede ekip arkadaşlarına 4 saat süren bir konser verdi. Sahnede Özcan Deniz'e Hatice Şendil'in eşi Burak Sağyaşar'da ''Kum Gibi'' şarkısıyla eşlik etti.

Birbirinden renkli görüntülere sahne olan gece yaklaşık 8 saat sürdü.

Gece sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan Deniz, ''Çok güzel bir ekiple birlikte çalıştık. Allah herkese böyle bir ekip nasip etsin. Artık önümüzdeki projelere bakacağız . Bugün yaklaşık 4 saat sahnedeydim. Şarkı söylemeyi özlemişim. Ses tellerim biraz zarar görmüş olabilir'' dedi. Albüm yapmayı düşünüyormusunuz? sorusuna ise Deniz, ' Biliyorsunuz artık oyunculuğa ağırlık verdim. İlerleyen zaman ne gösterir bilemem. Ama şimdilik albüm gibi bir düşüncem yok ''
diyerek aracına binerek uzaklaştı.

Hayalini kurduğumuz balayına çıkacağız

Gecede mekandan en son ayrılanlar ise Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti oldu. Yemeğe beyaz bir elbise ile katılan Şendil, " Ekip' den ayrılacağım için çok üzgünüm. Ama diğer yandan eşime zaman ayıracağım için çok mutluyum. Vakitsizlikten balayına bile gidememiştik. O hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Kendimizi daha iyi tanıma fırsatı bulacağız ''dedi. Bebek soruları üzerine ise ''Ben ve Burak çocuğumuz olsun çok istiyoruz. Ama herşey nasip kısmet, inşallah ilerleyen zamanlarda bu hayalimizi gercekleştirmiş oluruz.'' dedi.
Burak Sağyaşar'a sahnede şarkı söylediği hatırlatılınca ''Arada şarkı söylediğim doğrudur. Sesimi Hatice beğenir. İnşallah içerdeki arkadaşlarımıza rahatsızlık vermemişimdir'' diyerek oradan ayrıldılar.

Hatice şendil'in direksiyon başındaki acemi hareketler yapmasıda ise kısa süreli gülüşmelere neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler