MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özcan Deniz zirveyi bırakmıyor

Özcan Deniz dizilerden sonra reklam sektöründe de zirveye oynuyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümüyle 28 Nisan Salı akşamı saat 20:30'da Star'da...

Dizi sektörünün en fazla ücret alan oyuncusu olan Özcan Deniz, reklam dünyasında da zirveye koşuyor. Ünlü sanatçı, rol aldığı yeni reklam filminden bir yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon lira aldı.

Öz­can De­niz, 'Ka­de­ri­min Ya­zıl­dı­ğı Gü­n' ad­lı di­zi­den al­dı­ğı bö­lüm ba­şı 96 bin li­ra­lık üc­re­tiy­le, sek­tö­rün en faz­la ka­za­nan er­kek oyun­cu­su un­va­nı­nı ta­şı­yor.

Di­zi, rek­lam ve kon­ser ge­lir­le­riy­le en çok ka­za­nan sa­nat­çı­lar ara­sın­da yer alan De­niz, son ola­rak bir içe­cek mar­ka­sı­nın rek­lam kam­pan­ya­sı için an­laş­ma im­za­la­dı.
BE­REN 2 MİL­YON DO­LAR İS­Tİ­YOR

Ün­lü şar­kı­cı Sı­la ile bir­lik­te ka­me­ra kar­şı­sı­na ge­çen sa­nat­çı, al­dı­ğı 2 mil­yon li­ray­la rek­lam dün­ya­sın­da da en yük­sek üc­re­ti alan ün­lü­ler lis­te­si­ne gir­di.

Cem Yıl­maz 2,5 mil­yon do­lar üc­re­tiy­le adı­nı rek­lam­lar­dan en çok ka­za­nan oyun­cu­la­rın ba­şı­na yaz­dı­rır­ken, ün­lü oyun­cu Be­ren Sa­at ise 2 mil­yon do­lar ola­rak be­lir­le­di­ği ye­ni rek­lam ta­ri­fe­siy­le ikin­ci sı­ra­da yer alı­yor.

Saa­ti, 1 mil­yon eu­ro­'luk üc­re­tiy­le Mer­yem Uzer­li ta­kip eder­ken, Kı­vanç Tat­lı­tuğ da 2 mil­yon li­ray­la lis­te­nin üst sı­ra­la­rın­da bu­lu­nu­yor.

2016'YA KADAR KONSER VERMEYECEK

Yönetmenliğini yaptığı 'Sevimli Tehlikeli' filmini 911 bin 833 kişi izleyerek 9 milyon 186 bin 465 TL hasılat elde eden Özcan Deniz, beyazperde de başarılı işlere imza atıyor. Bu yıl sinemaya ağırlık vereceğini söyleyen sanatçı, 2016 yılına kadar konser tekliflerini geri çeviriyor.

Bugün

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler