MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özge Gürel'in yeni dizisi belli oldu

'Kiraz Mevsimi' dizisinden tanıdığımız Özge Gürel'in yeni sezonda oynayacağı proje belli oldu. Kanal değiştirmeyen Gürel, 'Yıldızların Altında' adlı diziyle FOX Tv ekranlarında yeniden seyirciyle buluşacak.

Pınar Bulut Deren'in kaleme aldığı dizi için ilk erkek başrol Metin Akdülger olmuş ancak ünlü yıldız son anda 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan' dizisinden gelen '4. Murat' rolünü daha cazip bulup prensipte yapılan anlaşmayı bozmuştu.

Uçankuş'un haberine göre; Metin Akdülger'in ret yanıtı üzerine yapım şirketi Süreç Film, daha önce 'Güneş'in Kızları' dizisinde beraber çalıştıkları Tolga Sarıtaş'la görüşmeye başlamıştı. Yakışıklı yıldızla son anlaşma sağlanamayınca projedeki şarkıcı rolüne daha çok uyacağı düşünülen aynı zamanda solist kimliği de olan Yusuf Çim'le görüşmeler başlatıldı.

Çim'in son dizisi 'Hanımköylü'nün 13. bölümde final yapmasına karar verilmişti. Geçen günlerde reytingleri yükselince uzatılması ve çekimlerinin İstanbul'da devam etmesi planlanan diziden daha sonra vazgeçildi. Çim, şu günlerde yeni teklifleri değerlendiriyor. Bu projeler arasında 'Yıldızların Altında' öne çıkıyor.

Dizide 'Eylül' karakterini canlandıracak olan Özge Gürel de şarkıcı rolüne hayat verecek. İddialı dizide, iki şarkıcı genç ve baskın bir anne karakterinin renkli hikayesi ekranlara taşınacak. Bu yüzden anne rolünün üzerinde de önemle duruluyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler