MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özge Gürel'in yeni dizisinde partneri belli oldu

Kiraz Mevsimi dizisiyle üne kavuşan Özgü Gürel'e yeni sezonda ekrana geleceği dizisinde Tolga Sarıtaş'ın eşlik edeceği açıklandı. Gürel'e en son Metin Akgülder'in eşlik edeceği yönünde haberler çıkmış, Akgülder Muhteşem Yüzyıl'dan gelen 4.Murat teklifini kabul etmişti.

Geçtiğimiz sezon FOX Tv ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsiminde canlandırdığı karakterle hatırı sayılır bir takipçi kitlesi kazanan Özge Güler yeni sezonda da aynı kanalda devam etme kararı aldı.Yapımcı Ali Gündoğdu, en son Güneşin Kızları dizisinde rol alan Tolga Sarıtaş'la görüştü, bir değişiklik olmazsa Güler'e yeni dizisinde Sarıtaş eşlik edecek.

Hatırlanacağı üzere Özge Güler için ilk partner Medcezir dizisiyle tanınan Metin Akgülder olmuştu. Prensipte anlaşılan oyuncu Muhteşem Yüzyıl'dan gelen 4.Murat teklifini kabul etmişti.

Öte yandan Özge Gürel'in dünyanın en çok izlenen dizisi Game Of Thrones'ta da rol alacağı konuşuluyor. Takipçi sayısı oldukça fazla olan ünlü oyuncuyla ilgili "9gag" sitesinde paylaşım yapılarak "İşte size Lyanna Stark 'ın yerine oynayacak Türk oyuncu Özge Güreli sunuyoruz" denildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler