MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özgür Teke, Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrıldı

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Mister Ozi' karakterini hayat veren Özgür Teke, diziye veda etti.

Pana Filmin yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 300. son bölümü ile geçtiğimiz hafta sezon fini yaparak ekranlara ara verdi.

Birçok yabancı dizide oynadıktann sonra 'Kurtlar Vadisi Pusu'ya transfer olan 35 yaşındaki oyuncu Özgür Teke,Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrıldı. Teke'nin oynadığı 'Mister Ozi' karakteri, sezon finalinde 'Karun' tarafından sırtından bıçaklanarak öldürüldü.

Medya kulislerinde öne sürülen iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü elde edemeyen Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı iddia edildi.

-
ÖZGÜR TEKE KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Özgür Teke, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun olan Teke, taksicilik, komicilik gibi birçok iş sektöründe çalışmıştır. Trabzozsporlu olan eski futbolcu Özgür Teke PAF takımımda top koştururken sakatlık geçirmiştir.

Özgür Teke, Jude Lav ile Newyork'ta tanışınca kaderi değişti. İlerleyen zamnlarda Jude Lav'ın önerisiyle New York Film Akademisine yazıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler