MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça'nın sezon finalinde nefesler tutuldu

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparaça dün akşam bomba gibi bir bölüm ile sezon finali yaptı. Sevilen dizinin sezon finalinde şok eden gelişmeler yaşandı. Silahların patladığı sahnelerde seyirciler adeta ekran başına kilitlendi.

Sezon finalinde nefesler tutuldu

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın yer aldığı senaryosu Yıldız Tunç'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu 'Paramparça' dizisi dün akşam (Pazartesi), nefeslerin tutularak seyredildiği, sezon finali bölümü ile ekrana geldi.

Ayşe, hayatını kaybetti

Dilara, Maide Hanım'ın Harun'un halası olduğunu ve Candan'ı kullanarak hisseleri satın aldığını öğrendi. Harun'un da bu işin içinde olduğunu zanneden Dilara, sinirle Harun'un ofisine geldi ve Harun'dan ayrıldığını söyledi. Harun, bilgisi dışında iş çeviren Maide Hanım'a kızdı. Özkan ise Deniz'in eli silahlı kişiler tarafından kafeteryasının tarandığını Cihan'a söyledi. Cihan, Deniz ve babasıyla ilgili öğrendiklerini Cansu'ya anlattı ve bundan sonra Deniz'le görüşmelerini yasakladı. Maide Hanım ise Harun'un hiçbir suçu olmadığını anlatmak için Dilara'nın yanına konuşmak için gitti. Gerçeği telefonuna gelen ses kaydından öğrenen Dilara ise Harun'u affetti. Deniz'den ayrılmayı reddeden Cansu, evden kaçarak Deniz'le evlenir. Cihan, hesap sormak için gittiği Burhan'dan, kız kardeşinin öldürülmesine Rahmi Bey'in para karşılığı sessiz kaldığını öğrenince sarsılır. Hatice, Ayşe'ye gerçek annesinin kendisi olduğunu söyleyince, Ayşe hayal kırıklığına uğradı. Hazal, kendisiyle evlenmeyeceğini ifade eden Özgür ile kavga eder. Bu sırada da Hazal'ın gözü döner ve Özgür'ü bıçaklar. Ozan ise Candan'ın kendisine yaptıklarına karşısında bir plan yapar ve Candan'ı oyuna getirip intikamını aldı. Cihan'ın ofisine gelen Rahmi Bey, silahını kafasına dayayıp intihar etmek ister. Cihan ona engel olmaya çalışırken içeriye Ayşe girer. Cihan ile Rahmi Bey arasındaki arbede esnasında silah patlar ve Ayşe vurulur. Bu esnada Maide Hanım da oraya gelmiştir. Ayşe, şoka giren Cihan ve Maide Hanım'ın kolları arasında hayatını kaybeder. 'Paramparça'nın sezon finalindeki bu anlar #paramparça hashtag'iyle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Soruların cevapları yeni sezonda cevap bulacak

Ayşe'nin hayatını kaybetmesi Cihan'ı nasıl etkileyecek? Hayal'den sonra Ayşe'yi de kaybeden Maide Hanım ne yapacak? Harun ve Dilara'yı bundan sonra neler bekliyor? Cansu ve Deniz'in evlenmeleri hangi gelişmelerin yaşamasına neden olacak? Özgür öldü mü? Candan, Ozan'dan intikam almaya kalkacak mı? Tüm bu sorular ve daha fazlası 'Paramparça'nın yeni sezonda Star'da ekrana gelecek, yeni bölümlerinde cevap bulacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler