MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Payitaht Abdülhamit sezon finali yapıyor

TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamit, sezon finaline hazırlanıyor.

TRT'nin sevilerek takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamit, her ne kadar yayın hayatına yeni başlamış olsa da, yaz tatili için sezon finali yapacak.

17. BÖLÜM İLE SEZON FİNALİ YAPILACAK

Yeni sezonda da ekranlarda olacak olan ve Es Film yapımcılığında ekranlara gelen dizi, ilk sezonu ile oldukça başarılı reytingler topladı. Her ne kadar yüksek prodüksiyon maliyeti olan bir dizi olsa da, Payitaht Abdülhamit, kaliteden ödün vermeyerek, büyük bir özveri ile seyircilerle buluşmaya devam edecek. Ancak bir yaz tatiline ihtiyaç duyan set ekibi, 24 Haziran Cuma günü yapılacak olan sezon finali için hazırlanıyor.

REYTİNGLERDEKİ DÜŞÜŞ DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Es Film'in 2 senedir üzerinde çalıştığı projesi Payitaht Abdülhamit, yayınlandığı her bölümü ile reyting rekorları kırarken, milyonları da ekran başına kitliyordu. Ancak son bölümlerde gözle görülür bir reyting düşüşü olduğu dikkatlerden kaçmadı. Verilecek yaz tatili arasının hem hikayeyi toparlamak hem de kaybedilen kitleyi tekrar kazanabilmek için bir fırsat olarak değerlendirilmesi bekleniyor.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Özellikle son bölümlerdeki tartışmalı sahnelerle gündemden düşmeyen dizinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Akın Akınözü, Hakan Boyav, İbrahim Kendirci, Selen Öztürk, Can Sipahi, Gözde Kaya, Umut Kurt, Bahadır Yenişehiroğlu ve Berkan Şal var.

DİZİNİN KONUSU

Dizinin ana teması Osmanlı Devleti'nin var olma mücadelesi olurken, 1876 senesinde taht çıkan ve 33 sene bu zorlu süre boyunca Ulu Hakan ünvanı ile ülkeyi yöneten Sultan Abdülhamit konu alınıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler