MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Racon dizisine reyting şoku

Ekranların iddialı başlayan dizisi Racon Ailem İçin'de büyük hayal kırıklığı...

Racon Ailem İçin yeni bölümüyle 24 Mart Salı akşamı saat 20:00'da atv'de...

Uzun süre tanıtımları yapılan ve merakla beklenen Racon Ailem İçin dizisi iki hafta önce yayınlanmaya başlamıştı. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya ve Seçkin Özdemir'in rol aldığı dizi ekrana geldiği Salı akşamları reytinglerde büyük bir hüsran yaşadı. 10 Mart Salı akşamı yayınlanan ilk bölümü reytinglerde 28. sırada yer alan dizinin geçen hafta ekrana gelen 2. bölümü ise 47. sırada yer alabildi. Kitapları yüzbinlerce satan ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit'in hikayesinin ekrana yansıtıldığı dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmesine rağmen reytinglerde kötü sonuç elde etti.

Racon Ailem İçin dizisinin 2 bölüm sonra final yapacağı iddia edildi. Ancak dizilerden gelen final haberlerinin ardından yapım şirketleri, ısrarlar üzerine geri adım atarak final kararından vazgeçebiliyor. Yayın hayatına 10 Mart Salı günü başlayan Racon: Ailem İçin' isimli dizinin 4. bölümde final yapacağı belirtiliyor.

Yapımcılığını TMC Film'in yaptığı Racon: Ailem İçin dizisi yeraltı dünyasında yaşananları ve eski kabadayı Kenan'ın 10 yıl hapiste kaldıktan sonra her şeyin değişmesi karşısında yaşadığı zorlukları konu alıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler