MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reyting birincisi 'İçerde' tahtını kaptırdı

Pazartesi günleri, Survivor'ı geçerek reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan 'İçerde' dizisi, totalde tahtını ATV'nin uzun soluklu dizisi 'Kırgın Çiçekler'e kaptırdı.

Show TV'de pazartesi günleri ekrana gelen 'İçerde' dizisi totalde hep reyting birincisi oluyordu. Yeni başlayan dizilerin 'İçerde'yi etkileyeceği düşünülse de asıl sürpriz eski bir diziden geldi. ATV'nin 'Kırgın Çiçekler' adlı dizisi totalde reyting birincisi oldu.

'İÇERDE' TERS KÖŞEYE YATTI

Reyting rekorları kıran dizi 'İçerde'yi ne Survivor ne de yeni başlayan askeri dizi 'İsimsizler' geçebildi. ATV'nin 'Kırgın Çiçekler' adlı dizisi 'İçerde'nin tahtını elinden aldı.

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Cansu Fırıncı ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı dizide üzücü bir ayrılık yaşandı.

Dizide Eylül karakterinin annesi rolünde yer alan ve Mesude karakterine 77 bölümdür hayat veren Derya Artemel diziye ölerek veda etti. Oldukça duygusal anların yaşandığı sahne büyük beğeni topladi

İşte reyting sonuçları:

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler