MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"RTÜK'ten gelecek cezayı sana gönderirim!"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Artı 1 kanalında yayınlanan Yekta Kopan'ın sunduğu "Cumartesi" programının canlı yayın konuğu oldu.

Uğur Dündar ve ekibinin istifasının ardından Can Dündar'ın da mali sorunlar nedeniyle istifa ettiği Artı 1 TV ne kadar zorlu bir süreçten geçsede çalışanlar tarafından ayakta tutulmaya çalışılıyor. Dün akşam yayınlanan 'Cumartesi' programına konuk olarak katılan Cem Yılmaz yine gündeme damgasını vurdu.

Programın bir bölümünde Cem Yılmaz'ın kendi isteğiyle katıldığı ve daha sonra da yayından kaldırılan 'Kelime Oyunu' programı hakkında konuşuldu. O sırada 'Kelime Oyunu' programı yapımcısı ve sucunucu olan Ali İhsan Varol telefon bağlantısı gerçekleştirdi ve bu sırada Yekta Kopan ciddi bir şekilde Varol'u Artı 1 kanalında 'Kelime Oyunu' programını yapmaya davet etti. Programın ilerleyen bölümlerinde sürpriz bir davette Cem Yılmaz'dan geldi. Geçenlerde twitter hesabından duyurduğu yeni filmi 'Pek Yakında' için Yekta Kopan'a rol vermek istediğini söyledi ve milyonların önünde Yekta Kopan'a bunu teklif etti.

"RTÜK'TEN GELECEK CEZAYI SANA GÖNDERİRİM!'
Programda Yekta Kopan'ın Cem Yılmaz'a söylediği sözden dolayı "Rtük'ten gelecek cezayı direk sana gönderirim" demesi dikkat çekti.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler