MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahane Damat dizisi neden sezon finali yaptı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Şahane Damat dizisi geçtiğimiz hafta 8.bölümüyle ekranlara veda etti. Reytingler yüzünden bittiği düşünülen dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Hande Kaptan'ın arasındaki husumet yüzünden ekrana veda ettiği ortaya çıktı.

120 KİŞİ ORTADA KALDI

Usta oyuncular Erhan Yazıcıoğlu ve Nükhet Duru gibi ünlü isimlerin de rol aldığı ve reyting sıralamasında altıncı sıraya kadar yükselen 'Şahane Damat' dizisi, 8.bölümüyle ekrana veda etti. 120 kişinin çalıştığı dizinin sona ermesinin nedeni ise sette yaşanan kavgalarmış...

İddialara göre dizinin iki kadın oyuncusu Burcu Özberk ve Hande Kaptan'ın arasında yaşanan krizler artık dayanılmaz bir hal almış. Çekimlerde birbirlerine ağır sözler sarf eden iki oyuncu, set ekibinden yapımcı Osman Sınav'a kadar herkesi çileden çıkarmış.

Setin huzurunu kaçıran oyuncuların yaptıkları, Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu'nu da bezdirmiş. Yazıcıoğlu, "Bu olay benim üç ayımı aldı ve artık unutmak istiyorum" derken Nükhet Duru ise "Bu konuda konuşmak bile istemiyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler