MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sanem Çelik Mahsun Kırmızıgül'ü reddetti

Sanem Çelik, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi 'Firuze' için kendisine yapılan teklifi geri çevirdi.

'Kara Melek' dizisiyle 90'lı yıllarda fenomen olan, ardından 'Aliye' dizisiyle şöhretini pekiştiren Sanem Çelik, uzun süre Amerika'da yaşamış ve hiçbir dizi veya filmde yer almamıştı. Yıllar sonra geçtiğimiz yıl Türkiye'ye dönen Çelik, önce Derviş Zaim'in 'Balık' filminde rol almış, ardından 'İstanbul' adlı bale gösterisinde başrolü üstlenmişti. Son olarak 'Behzat Ç.- Ankara Yanıyor' filminde oynayan güzel yıldız, kendisini TV ekranına döndürmek isteyen Mahsun Kırmızıgül'ün teklifini geri çevirdi.

ENERJİM UYMADI
Boyut Film'in ortaklarından Kırmızıgül, yeni dizi projesi 'Firuze'nin başrolünü 38 yaşındaki güzel oyuncuya teklif etti. Kırmızıgül, Çelik'e bölüm başına 45 bin lira ücret önerdi ancak bu rakam da ünlü oyuncuyu ikna etmeye yetmedi. Çelik, 'Enerjim uymadı' diyerek rolü geri çevirdi.

SANEM ÇELİK

CEREN HİNDİSTAN'I SEÇTİ
Başrol için renkli gözlü ve esmer bir kadın oyuncu arayan Kırmızıgül de rolü Ceren Hindistan'a verdi. Futbolcu Özer Hurmacı ile ilişkisiyle gündeme gelen Hindistan, Çelik'e teklif edilen ücretin yarısını alacak. İki erkek arasında kalan bir kadının hikayesini anlatan 'Firuze'nin çekimleri başladı. Dizinin kadrosunda; Ceyda Ateş, Fırat Çelik ve Haluk Piyes gibi isimler de yer alıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler