MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 7. son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Sınırdaki teröre dikkat çeken Savaşçı son bölümümün ardından izleyiciler, Savaşçı yeni bölüm fragmanını merakla bekliyorlar.. Savaşçı yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak sorusu henüz belli değil ancak yeni bölüm fragmanının haftaiçi yayınlanması bekleniyor.

Savaşçı yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Savaşçı son bölümü oldukça dikkat çekiciydi. Son bölümde pusuda gerçekleşen bombalı saldırıları, Tepegöz'ün son planlalrını ve duyugusal anların ardından yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı 8. Bölümle ilgili bazı fikirler verecek. Yeni bölüm fragmanının haftaiçi perşembe günü veya cuma günü yayınlanması bekleniyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA YÜZBAŞI KAĞANI NASIL TEHLİKELER BEKLİYOR

Savaşçı yeni bölüm fragmanı daha yayınlanmamışken, yeni bölümle ilgili birçok dedikodu mevcut. Dizinin bir sonraki yeni bölümlerinde Tepegöz'ün tehlikesi azalmaya başladı ancak ekibi daha tehlikeli düşmanlar bekliyor. Yeni bölüm fragmanı 8. Bölümde neler olacağını gösterecek ve 2 farklı fragmanın yayınlanması bekleniyor.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE KİME BOMBALI SALDIRI DÜZENLENDİ?

Savaşçı son bölümde, bir konvoya bombalı saldırı gerçekleştirildiği görülüyor. Hem asker uğurlamasına hem de bir otobüse yapılan eş zamanlı bombalı saldırılar, bordo berelilere yeni görev kapıları açarken; bu saldırıların anonim olması nedeniyle ekip failleri bulmakta epey güçlük çekiyor. Ayrıca son bölümde, izine çıkan bir bölüğün şehir içi otobüs seferine bombalı saldırı düzenlendi. İlk bakışta otobüs patlamasının failinin Tepegöz olduğu düşünülüyor ancak, görünüşe göre Tepegöz birkaç bölüm içerisinde yakalanacak ve bu saldırıyla ilişkili olarak yeni bir 'karanlık adam' ortaya çıkacak.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KONUSU

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, "Bordo Berelilerin" hikayesi...
Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye'nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, "söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler