MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya klipte rol aldı

Dijital platform Puhu TV'de Fİ dizisinin yeni bölümüne Tanrım şarkısıyla son günlerde büyük bir çıkış yakalayan Deha Bilimlier konuk oldu. Bilimlier, rol gereği 'Tanrım' şarkısına Serenay Sarıkaya ile klip çekti. Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Duru karakterinin tüm güzelliğiyle yer aldığı sahne sosyal medyada sıkça paylaşılıyor.

'Tanrım' şarkısı ile son haftalarda sosyal medyada fenomen olan Deha Bilimlier, başladığı günden itibaren dizi sektörüne yeni bir soluk kazandıran dizi Fi dizisinin yeni bölümünde rol aldı.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin paylaştığı Fi dizisinin 8 'nci bölümüne konuk olan Deha Bilimlier rol gereği Serenay Sarıkaya ile bir klip çekti.

Deha Bilimlier 'in söylediği şarkıyı çok beğenen Serenay Sarıkaya'nın etkileyici dansı bölümün en dikkat çeken sahnelerinden oldu.

Sosyal medyada kısa sürede çokça paylaşım alan sahne, diziyi izlemeyenler tarafından Serenay Sarıkaya'nın gerçekte de Deha Bilimlier'in "Tanrım" klibinde oynadığı şeklinde yorumlandı. Sahnelerin Fi dizisine ait olduğu sonradan anlaşıldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler