MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya ödüle doymuyor

Medcezir'in yıldızı Serenay Sarıkaya En Quality Kadın Oyuncu, ünlü popçu Hande Yener de En Quality Kadın Sanatçı ödülünün sahibi oldu.

Quality of Magazine Dergisi, önceki akşam görkemli bir davetle 6'nci yaşını kutladı. Quality Ödül Töreni'nde sanat, medya ve iş dünyasının bu yılki en Quality isimleri ödülleri ile buluştu. Gecede Engin Altan Düzyatan En Quality Erkek Oyuncu ödülünü alırken Serenay Sarıkaya En Quality Kadın oyuncu ödülünü aldı. En Quality Şarkı ödülü İrem Derici'nin, En Quality Kadın Sanatçı ödülü Hande Yener'in, En İyi Erkek Sanatçı ödülü ise Murat Dalkılıç'ın oldu.

LİGLER BİTTİ ŞAMPİYON BELLİ

Hande Yener, ödüllerini saydığını ve bunlarla beraber 56 olduğunu söyledi. Yener, "15 yılda 56 ödül oldu. Yılda 3-4 ödüle denk geliyor. İstatistiksel olarak Türkiye'nin en başarılı sanatçısıyım. Artık ligler bitti, şampiyon seçildi" diyerek rakiplerine göndermede bulundu.

ÜZGÜN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ekranlara veda etmeye hazırlanan Medcezir dizisinin oyuncularından Serenay Sarıkaya, En Quality Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Tören öncesi gazetecilerle bir araya gelen Sarıkaya, dizinin bitecek olmasından dolayı çok üzgün olduğunu belirti.

MOTOSİKLETİNİ BIRAKIP KAÇTI

En Quality Erkek Oyuncu ödülünü alan Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar'ın hamilelik haberlerinin sorulması üzerine röportajı yarıda keserek uzaklaştı. Ödül törenine motosikletiyle geldiği öğrenilen Düzyatan, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince panikledi. Ödülünü motosikletinin bağajına bırakıp, kaskını eline alan Düzyatan, "Çekerseniz bu şekilde motora binmem" dedikten sonra taksiyle oradan ayrıldı.
KOLUM KESİLSE SAHNEYE ÇIKARIM

Yılın En Quality Şarkı ödülününün sahibi olan İrem Derici, hasta haliyle ödülünü almaya geldi. Radyocu eşi Rıza Esendemir'le ödülünü almaya gelen Derici, "Bir kolum kesilse yine sahneye çıkarım" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler