MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seviyor Sevmiyor'da planlar alt üst oldu

Atv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Seviyor Sevmiyor'un 3. bölümde Deniz istifa etmekten son anda vazgeçti.

Atv ekranlarının yeni yaz dizilerinden birisi olan Seviyor Sevmiyor yeni bölümüyle seyirciyi şok etmeye devam etti. Yiğit'in Deniz'i sürekli aşağılması ve kötü davranmasından dolayı Deniz işinden istifa etmek istedi.

-
Peki merakla beklenen Seviyor Sevmiyor 3. bölüm de neler yaşandı? Yiğit'in yaptıklarına daha fazla dayanamayan Deniz istifa etmek istedi. Ancak daha sonra bu fikrinden vazgeçti. Seviyor Sevmiyor son bölüm de Deniz aldığı verdiği kararla kendisini Deniz'i ispatlamak ister. Deniz ilk iş olarak moda ile ilgili terimleri öğrenmek için harekete geçti. İrem, Deniz'e moda terimlerini öğretme konusunda destek oldu.

Diğer taraftan Yiğit çocukluk arkadaşı sandığı İrem'in İstanbul'dan gitmediğini öğrenince çok sevindi. Zor durumda kalan İrem, Yiğit ile otelde karşılaştıklarını söylemek istese de Deniz, Yiğit hakkında hiçbir şey duymak istemediğini ifade ederek konuyu kapattı. Deniz ismini kullanan İrem, Yiğit ile görüşmeye devam etti. Fakat ikiliyi bekleyen büyük bir tehlike vardı.

SEVİYOR SEVMİYOR 3. BÖLÜM

Her Çarşamba akşamı saat 20.00'de Atv ekranlarında yayınlanan Seviyor Sevmiyor dün akşam yeni bölümüyle seyircilerin nefesini kesmeyi başardı.Deniz, İrem'e artık Yiğit ile ilgili hiçbir şey duymak istemediği söyledi. Deniz, Yiğit ile yüz yüze gelmemek için elinden gelen her şeyi yaptı.

DENİZ'İN ÇÖZÜMÜ

Çözümü İrem'i kendi yerine geçirmekte bulan Deniz işler arap saçına dönünce ne yapacağını bilemedi. Yiğit ile karşılaşmamak için yoğun çaba gösteren Deniz, Yiğit'in patronu olduğunu duyunca şok oldu. Go Flamingo dergisinde işe başlayan Deniz için her şey daha da kötü oldu.

YİĞİT DENİZ'E KÖTÜ DAVRANDI

Yiğit,stajyer Deniz'den pek hoşlanmayayınca ona kötü davranmaya başladı. Deniz her ne kadar Yiğit'ten uzak durmaya çalışsa da iş nedeniyle onunla sürekli karşılaşmak durumunda kalıyor. Yiğit'in patronluğunu yaptığı Go Flamingo dergisi için bir parti organize edildi. Bu partinin İrem'in çalıştığı otelde yapılması Deniz'i yine zor bir duruma soktu. Deniz'in çözümü ise İrem'i erkek kılığına sokmakta oldu.

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit ile yüz yüze gelmemek için elinden gelen her şeyi yapan Deniz onunla tekrar karşılaştı. Yeni patronunun Yiğit olduğunu duyan Deniz büyük şok oldu. Deniz, Yiğit ile karşılaşmamak için elinden gelen her şeyi yaptı. Ancak işlerin yoğunluğundan dolayı Yiğit ile yan yana gelmek zorunda kaldı. Deniz'in acemice davranışları Yiğit'in hoşuna gitmedi. Diğer taraftan Go Flamingo dergisi için bir parti planı yapıldı. Bu parti planının İrem'in çalıştığı otelde yapılacak olması Deniz ve İrem'in zor duruma soktu. Deniz aklına İrem'i erkek kılığına sokmak geldi. Yiğit yıllar sonra İstanbul'a geleceğini maille Deniz'e iletti. Öte taraftan Deniz garsonluk yaptığı kafeden yaptığı hatalar yüzünden işten çıkarıldı. Hemen iş aramaya başlayan Deniz yeni bir iş için iş görüşmelerine devam etti. Otuz yaşında olan Deniz iş bulamamaktan yakınsa da yüzü en sonunda Go Flamingo adlı bir dergiyle iş görüşmesine gittiğinde sonunda güldü. Zor zamanlar geçiren Deniz'e 15 yıl önceki arkadaşı dombili Yiğit'ten bir mail geldi. Yiğit mailinde ona İstanbul'a döneceğini söyledi.

SEVİYOR SEVMİYOR OYUNCULARI

Zeynep Çamcı

Yiğit Kirazcı

Gökhan Alkan

Gonca Sarıyıldız -

Zeynep Tuğçe Bayat

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler