MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seyircisini gezdiren gezi programı

Ülkemizin uluslararası platformlarda tanıtımına katkı kampanyaları çerçevesinde Ne Güzel Yerler Gezi Tatil program sunucuları Elif Tayhan ve Kerem Baydar Türkiye'nin tüm güzelliklerini anlatmak tanıtmak adına çiftlere bedava tatil vermeye başladı.

Sunucular İnstagram hesapları olan @neguzelyerler sayfasından birçok ilimiz ile alakalı sorular soruyor doğru cevabı verenlerin içinden yaptıkları çekiliş ile bir çiftin uçak biletlerini, konaklama yapacakları oteli, yeme içmelerini ve tatil yapacakları ilde şehir için turları hediye olarak veriyorlar.

Daha önce 13 bölüm olarak Word Travel Channel kanalında yayınlanan "Ne Güzel Yerler" TV programı, yeni kanal anlaşmasını yakında gerçekleştiriyor. Programın sunuculuğunu dizi ve sinema oyuncusu Elif Tayhan ve Kerem Baydar yapıyor. Ne Güzel Yerler gezi programı birçok takipçisine ve izleyicisine de ülkemizin kültürel güzelliklerini, birebir yaşama fırsatı veriyor.

"2 Gece 3 Gün Uçak ve Konaklama İle Tatil Fırsatı Sunuyor"

Ne Güzel Yerler" programı seyircisine; İnstagram hesabı üzerinden @neguzelyerler sorulacak sorulara, verilecek cevaplar arasından yapılacak çekiliş ile 2 gece 3 gün uçak ve konaklama ile tatil fırsatı yaratıyor.

Türkiye'nin tarihi ve kültürel güzelliklerini izleyicisi ile buluşturacak olan programın yapım firması Uğurlu; "22 yıllık sektör deneyimlerimiz ile birçok uluslararası projeye imza attık. Ne Güzel Yerler gezi programı, ülkemizde daha önce gün yüzüne çıkmamış, saklı kalmış birçok kültürel güzelliği yerli ve yabancı turiste tanıtma şansı veriyor" dedi.

İLK DURAK NEVŞEHİR KAPADOKYA!

Birçok güzellikleri ile güzel ülkemizin her noktasında bedava tatil imkânı sunan "Ne Güzel Yerler" TV programın takipçisinin ilk durağının Nevşehir olacağını da belirten Yapımcı Savaş Uğurlu; "Dünyanın birçok ülkesinden turistlerin ziyaret ettiği Nevşehir Kapadokya şanslı çiftlerimizin ilk durağı Mdc Cave hotel'den 2 gece 3 gün konaklama ve Htr Turizmden Kapadokya kültür turu olacak. Sunucularımızın Nevşehir Kapadokya ile alakalı soracağı soruya doğru cevap veren çiftlerin içinden yapılacak kura ile belirlenecek çiftler, tatil şansı yakalayacak. Bunun için yapacakları ilk adım, instagramda @neguzelyerler sayfasını takip etmek. Takipçilerimize Nevşehir dışında birçok ilimizi görme şansı sunacağız" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler