MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah Beyaz dizisi ne zaman başlayacak?

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ'un beraber başrol paylaşacağı Ay Yapım imzalı yeni dizi Siyah Beyaz Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Geçtiğimiz yıllarda sadece Arap ülkelerinde yayınlanan bir parfüm reklamında birlikte kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün, başrolü paylaşacağı 'Siyah Beyaz' dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

En son 'Kara Para Aşk' ve 'Karadayı' dizilerini yazan Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı 'Siyah Beyaz' dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturacak.

Alınan bilgilere göre, dizinin ilk yazılan senaryosu beğenilmemiş ve düzeltmeye gidilmiş.

Konusu merak edilen dizide; yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kötü adam olarak karşımıza çıkacak. Kendisine küçük yaşlardan bu yana sahip çıkan kötü adam için çalışan fakat mertliği ve dürüstlüğüyle dikkati çeken bir karekteri canlandıracak olan Tatlıtuğ, tesadüfler sonucu kafe işleten Tuba Büyüküstün ile karşılaşacak.

Güzel ve başaralı oyuncu Tuba Büyüküstün ise oldukça naif bir kadın rolüyle izleyiciyle buluşacak ve dizide siyah ile beyazın buluşmasıyla yaşanan tutkulu bir aşk anlatılacak. Star TV'de ekrana gelecek dizinin çekimleri Ağustos sonunda başlayacak. Projenin yayın tarihinin Kasım ayını bulacağı konuşuluyor.

KIVANÇ TATLITUĞ'A SİYAH BEYAZ DİZİSİ İÇİN REKOR ÜCRET

-
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ en son Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almıştı. Sonra setlere bir süre ara vermişti. Yakışıklı oyuncu yeni dizisi 'Siyah Beyaz'ile hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor.

-
Kıvanç Tatlıtuğ, Star TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Siyah Beyaz' dizisinde bölüm başı 130 bin liraya el sıkıştı. Tatlıtuğ, böylelikle en çok kazanan oyuncular arasında birinci sırada yer aldı.
-REKOR BİR ANLAŞMA

Daha önce rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde bölüm başı 70 bin lira kazanan yakışıklı oyuncu, yeni sezonda rekor bir ücretle döndü.

-

'Siyah Beyaz' dizisinde başrol oynayacak olan Tatlıtuğ'un rekor bir anlaşmaya imza attığı öğrenildi. Bölüm başı 130 bin lira kazanacak olan oyuncunun ayda 520 bin lira kazanacak.

-

Tatlıtuğ'un ilk 10 bölüm ücretini peşin aldığı öne sürüldü. Yakışıklı oyuncu, dizide babası adına tetikçilik yapan acımasız bir adama canlandıracak. Tatlıtuğ'un partneri Tuba Büyüküstün ise iyiliksever bir kadın olarak karşımız da olacak.

-

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün yeni sezonda birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Acılı bir aşk hikayesini konu edinen dizinin çekimlerine Ağustos ayında başlanacak. Dizi, Star TV'de ekrana gelecek. Tatlıtuğ'u, vurdulu kırdılı dizide, bu kez takım elbiseli haliyle seyredeceğiz.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler