MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah-Beyaz dizisinde Erkan Avcı sürprizi

Çok yakında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Siyah-Beyaz dizisine Erkan Avcı dahil oldu. Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği dizide Avcı, Tatlıtuğ'un kardeşini canlandıracak.

Bir süredir senaryosuyla ilgili sıkıntılar yaşanan Siyah-Beyaz dizisinde çekimler çok yakında start alıyor. Ali Bilgin'in yönetmenliğinde gerçekleşecek çekimler dışında Kıvanç Tatlıtuğ'un birlikte oynayacağı isimler de netlik kazandı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Ferhat'ı, Tuba Büyüküstün'ün ise Şirin karakterini canlandıracağı dizide Devrim Yakut, yakışıklı oyuncunun annesini oynamak için anlaşmıştı. Dizide ayrıca Tatlıtuğ'un kardeşi rolünü de Erkan Avcı üstlenecek.

Avcı, aynı zamanda Ay Yapım'ın maddi destekte bulunduğu Tuba Büyüküstün'ün eşi Onur Saylak'ın çektiği "Daha" filminde de rol alıyor. Ünlü oyuncu Karadayı dizisindeki "Necdet" karakterindeki performansıyla da büyük beğeni toplamıştı.
AYDA 520 BİN TL

Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinden bölüm başı 70 bin lira kazanıyordu.'Siyah Beyaz' dizisinde başrol oynayacak olan Tatlıtuğ yeni dizisinden ise bölüm başı 130 bin lira alacak. Böylelikle yakışıklı oyuncunun cebine ayda 520 bin lira girecek.

Tatlıtuğ'un ilk 10 bölüm ücretini peşin aldığı da konuşulanlar arasında. Yakışıklı oyuncu, dizide babası adına tetikçilik yapan acımasız bir adamı canlandıracak. Tatlıtuğ'un partneri Tuba Büyüküstün ise iyiliksever bir kadın olarak karşımıza çıkacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler