MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dönemde izleyiciyi en çok şaşırtan ve üzen diziler

Reyting savaşından galip çıkmak zor bir zanaat. İzleyici kimi zaman acımasız, kimi zaman nankördür. En küçük hatada yada bir sezon arasında seni terk edebilir. Bir sezon nefes kesmeden izlenen yapımlar var ki yaz dönüşü bıraktığı ortamı bulamıyor. İşte bunlardan birkaçı...

AŞK YENİDEN


Sezona sezon ortasınada başlamnasına rağmen Salı günlerinin galibiydi. B u yıl o sıraya maalesef çıkamadı. İlk sezonda asıl heyecanı sağlayan gizemin ortaya çıkmasıyla dizi başka başka bir yere döndü. Ancak buna seyirci bunu pek sevmedi. Yine de romantik komediden absüst komediye yönelen dizi en komik bölümlerini bu yıl yaptı. Sezon sonunda çok güzel bir final yaparak ekranlara veda etti.
-PARAMPARÇA

Kaderi Aşk Yeniden gibi oldu. İlk sezonda yayın gününde oldukça ses getiren dizi, bu sezon başka bir şekilde gündem oldu. Pek de olumlu olduğu söylenemez. Reyting savaşını kaybetmesinin yanında Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılması , Erkan Petekkkaya'nın kurduğu garip cümleler, oyuncular arasında ki kutuplaşma derken iki sezonu devirip 3. sezona çengel attı.
-KİRAZ MEVSİMİ


Bir önceki yaz FOX TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyen yapım bir yıl aralıksız yayınlandıktan sonra tatile girdi. İkinci sezonda ilk sezondaki başarısını yakalayamadı. Kısa sürede final kararı çıktı ve Kirazcılar öksüz kaldı.
-KOCAMIN AİLESİ


Kocamın Ailesi diziside Kiraz Mevsimi gibi 2014 yılının yaz aylarında yayın hayatına başladı. Bir yıl istikrarlı bir şekilde ekram yaşamına devam etti. Önce kendi gününde yayınlanması kararı alındı ancak İnadına Aşk dizisi coşunca yayın günü değişti. Kocamın Ailesi dizisinin ikinci sezon yayın macerası ne yazık ki yedi bölüm sürdü.
-POYRAZ KARAYEL


Poyraz Karayel'i bu listede görmek şaşırtıcı olabilir. Seferin ölümünden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Önümüzdeki sezon yönetmen büyük ihtimal senaristin ve ekibin büyük bir kısmının ayrılması seyirciyi üzüp hayal kırıklığına uğratacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler