MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dönemin ekrandaki gözde 4 dizisi

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte beyaz camda reyting yarışı başladı. Kimi dizi bu yarışta en çok izlenen yapım olurken, kimi dizinin reyting sonuçları iyi gelmedi.

İşte bu zorlu mücadelede ekranların gözdesi olmayı başaran 4 dizi...

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İymeli'nin yer aldığı 'İçerde' dizisi 2. bölümüyle sadece reytinglerde değil, Twitter'da olay oldu.Türkiye'de 10 saat 40 dakika, dünyada ise 4 saat 15 dakika gündemde kalarak rekor kırdı.

10 sezondur Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran 'Arka Sokaklar' dizisi geride bıraktığımız hafta yeni sezonun ilk bölümü ile ratingleri süpürdü geçti. Çıkıştaki diziler kervanına katıldı.

Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Pala'nın paylaştığı No: 309 dizisinin hayran kitlesi her geçen gün katlanarak artıyor. Dizinin aldığı reytingler ile kanalın yüzünü güldürmeyi başarıyor. No: 309 dizisi yükselişini sürdürüyoe.


Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı 'Kara Sevda' geçtiğimiz sezona iyi bir giriş yaptı. Yeni sezonun ilk bölümüyle ses getiren yapım yükselişteki diziler arasında yer alıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler