MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sosyal medya en mükemmel çifti seçti

atv izleyicileri, sosyal medyada 'Kara Para Aşk'ın başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'i, TV'nin yeni mükemmel çifti ilan etti.

atv'nin yeni dizisi 'Kara Para Aşk' kısa süre içinde milyonlarca kişiyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Tuba Büyüküstün'ün 'Elif', Engin Akyürek'in ise 'Ömer' karakterlerini canlandırdığı diziyi izleyenler, iki başrol oyuncusunun uyumundan da çok etkilendi. Dizinin yayınlandığı çarşamba günleri sosyal medyada özellikle bu iki oyuncu ve uyumları hakkında pek çok yorum yapılıyor. Birçok izleyici, iki oyuncu için 'Yılın en mükemmel çifti' yorumunu yapıyor.
SİZİ İZLEMEK BÜYÜK ZEVK

'Tuba Büyüküstün, Türkiye'nin en güzel kadını. Engin Akyürek de bakmaya doyamadığım… İşte mükemmel çift', 'Engin ve Tuba gerçekten de şiir gibi. Mükemmel çiftimizin arasında artık aşk kıpırtıları da başlıyor' ve 'Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün iyi ki varsınız, sizi izlemek büyük bir zevk. Mükemmelsiniz' gibi yorumlar yapan izleyiciler, dizinin temposunu ve oyunculuk kalitesini öve öve bitiremiyor.
Kara Para Aşk yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da atv'de...


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler